Novakovic-3M

Choose lagnuage  English or  Serbian or  Romanian
'13
MÁJUS25

Elnyert aranyérem 2013-ban !

A 2013. évben meglátogattuk az összes jelentősebb mezőgazdasági vásárt a régióban. A tehén és kecske fejőgép minőségének bizonyítékaként, elnyertük az Újvidéki mezőgazdasági vásár aranyérmét. Ez különös löketet ad nekünk, a cégünk fejlesztésére, és bővülésére, valamint a termékeink minőségének további javítására.


Részletek
'10
MÁJUS23

Kettő, minőségért járó aranyérem 2010-ben!

A 2010. évben meglátogattuk az összes jelentősebb mezőgazdasági vásárt a régióban. A fejőgépeink minőségének bizonyítékaként, a tehén fejőgép programunkkal elnyertük az Újvidéki mezőgazdasági vásár aranyérmét. Ez különös löketet ad nekünk, a cégünk fejlesztésére, és bővülésére, valamint a termékeink minőségének további javítására.


Részletek
'10
MÁJUS22

Kettő, minőségért járó aranyérem 2010-ben!

U 2010 évben meglátogattuk az összes jelentősebb mezőgazdasági vásárt a régióban. Megismételtük a termék minőségéért elért sikert a Banja Lukai kiállításon.


Részletek
'09
JÚNIUS01

Elnyertük a minőségért járó aranyérmet 2009-ben!

U 2009-ben Bosznia-Hercegovinában részt vettünk a Banja Lukai kiállításon, ahol elnyertük a termék minőségéért járó aranyérmet!


Részletek
'08
JÚNIUS12

Elnyertük a termék minőségéért járó ezüst érmet 2009-ben!

A 2008. Évben megismételtük a részvételünket az összes vezető mezőgazdasági kiállításon a régióban. A termékeink minőségének javításával még nagyobb sikert értünk el a Banja Lukai “AGROS 2008” elnevezésű kiállításon, ahol a termék minőségéért járó ezüst érmet nyertük el.


Részletek
'08
JÚNIUS04

A mezőgazdaság fejlesztéséért járó plakett

A 2008. évben Bijeljinában a VII “INTERAGRO 2008” Nemzetközi kiállításon, mint visszatérő résztvevők, átvettük mezőgazdaság fejlesztéséért járó plakettet .


Részletek
'08
JÚLIUS03

Az év menedzserének járó elismerés

2008. Július 03-án Szarajevóban átvettük az év menedzserének járó elismerést a gyártásért, és a cég és a termékeink minőségének fejlesztéséért és bővítéséért.


Részletek
'07
MÁJUS28

Az év menedzserének járó elismerés

A 2007. évben, a termékeinket kiállítottuk az összes vezető kiállításokon, Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában és Macedóniában. Szerbiában a termékeinket az Újvidéki, Niši, Kragujeváci és Mladenováci mezőgazdasági vásárokon állítottuk ki. Macedóniában részt vettünk a szkopjei mezőgazdasági vásáron. Bosznia-Hercegovinában részt vettünk a Banja Lukai kiállításon, ahol elnyertük a termék minőségéért járó bronzérmet. A következő vásár, amelyen kiállítottunk, Bijeljinában volt. A Banja Lukában elért jelentős sikert követően hivatalos meghívót kaptunk a zenicei 14. általános gazdasági kiállításon. A zenicai kiállításon való részvétellel a 2007. évre szóló sikeres marketing programunkat teljesítettük.


Részletek