Novakovic-3M

Choose lagnuage  English or  Serbian or  Romanian

Kínálatunk

1
Minőség
A minőségünk bizonyítéka a 10.000 elégedett felhasználónk!
2
Megbízhatóság
A termékeink alkatrészei 95%-nak gyártása mindent elmond a megbízhatóságunkról.
3
Szervízelés
A szervíz az összes felhasználónk rendelkezésére áll , a jótállási időszak alatt, és a jótállási időszak letelte után.

Mivel foglalkozunk

Tehén, kecske és birka fejőgépek, valamint a hozájuk tartozó alkatrészek gyártásával, értékesítésével és szervízelésével foglalkozunk.

Professzionális támogatás

Az alap szervízelési tevékenységeink a NOVAKOVIC-3M tehén, kecske és birka fejőgépek minőségi karbantartását értelmezik a jótállási időn belül, és annak lejárta után. Az összes szerelői egységünkben lehetővé tesszük az eredeti NOVAKOVIC-3M cserealkatrészek szakszerű beépítését, mivel egyedül így lehetséges fenntartani a gépek hosszan tartó, minőséges üzemelését.

Melyek az eredeti cserealkatrészek?
- Ez alatt kizáróloak azokat az alkatrészeket értjük, amelyek a bemeneti ellenőrzési folyamatoknak megfeleltek.
- Ugyanazok az alkatrészek, amelyek a gyártási folyamat során beépítésre kerülnek a kész termékeinkbe, a minőségük és a megfelelésük ellenőrzése végett.

A cserealkatrészek beszerezése?
- A hosszan tartó szervízelés végett, fokozott figyelmet szentelünk a szükséges mennyiségű cserealkatrész előre gyártására.
- Ez által lehetőségünkben áll, hogy szükség esetén zavartalanul és gyorsan cselekedjünk amennyiben egy NOVAKOVIC-3M berendezés szervízelésére, illetve javítására lenne szükség.
- Segítséget nyújtunk a cserealkatrészek értékesítése során, valamint a berendezések jótállási időn belüli, vagy annak lejárta után való karbantartásánál illetve szervízelésénél.

Miért működik együtt a NOVAKOVIC-3M céggel?

- a NOVAKOVIC-3M a termékeivel könnyebbé teszi az Ön életét. - a gyártási folyamat során, a NOVAKOVIC-3M kizárólag a legminőségesebb alapanyagokat használja
- a NOVAKOVIC-3M minden pillanatban támogatást nyújt Önnek.
- a NOVAKOVIC-3M céggel való együttműködés nem jár kockázattal, mivel az általunk forgalmazott termékek 95%-át önállóan gyártjuk.