Novakovic-3M

Choose lagnuage  English or  Serbian or  Hungarian
25MAI
'13

Medalia de aur câștigată în 2013 !

În 2013, au fost vizitate toate târgurile agricole importante din regiune. Ca o dovadă a calității întregului program de producție al aparatului pentru mulsul vacilor și caprelor, am primit o medalie de aur la Târgul din Novi Sad, ceea ce ne dă un impuls pentru dezvoltarea, extinderea companiei și o calitate mai bună a produselor.


mai multe detalii
23MAI
'10

Au fost câștigate două medalii de aur pentru calitatea anului 2010!

În 2010, au fost vizitate toate târgurile agricole importante din regiune. Ca o dovadă a calității întregului program de producție al aparatelor de mulsoare, am primit o medalie de aur la Târgul din Novi Sad, ceea ce ne dă un impuls pentru dezvoltarea, extinderea companiei și o calitate mai bună a produselor.


mai multe detalii
22MAI
'10

Au fost câștigate două medalii de aur pentru calitatea anului 2010!

În 2010, au fost vizitate toate târgurile agricole importante din regiune. Am repetat succesul la Târgul Internațional din Bania Luka pentru calitatea produselor.


mai multe detalii
01IUNIE
'09

Medalia de aur câștigată pentru calitate în 2009!

În 2009, în Bosnia și Herțegovina, am expus la Târgul Internațional din Banja Luka, unde am câștigat medalia de aur pentru calitatea produselor!


mai multe detalii
12IUNIE
'08

Medalia de argint pentru calitate câștigată în 2008!

În 2008, am repetat participarea noastră la toate cele mai importante târguri agricole din regiune. Prin îmbunătățirea calității produselor noastre, am obținut un succes și mai mare la Târgul internațional din Banja Luka "AGROS 2008", unde am câștigat o medalie de argint pentru calitatea produselor.


mai multe detalii
04IUNIE
'08

Plachetă pentru contribuția la dezvoltarea agriculturii

În 2008, la Bijeljina, la cel de-al VII-lea târg internațional "INTERAGRO 2008", acum, ca participant de lungă durată la târg, am primit o plachetă pentru contribuția la dezvoltarea agriculturii.


mai multe detalii
03IULIE
'08

Premiul pentru manager al anului

În 2008, la 3 iulie, la Sarajevo, am primit recunoașterea managerului anului, pentru producția, dezvoltarea și extinderea companiei și calitatea produselor.


mai multe detalii
28MAI
'07

Premiul pentru manager al anului

În 2007 am expus produsele noastre la toate târgurile agricole principale din Serbia, Bosnia și Herțegovina și Macedonia. În Serbia, am expus la Târgul Agricol din Novi Sad, la Niš, Kragujevac și Mladenovac. În Macedonia, am fost la Târgul Agricol din Skopie. În Bosnia și Herțegovina am expus la Târgul Internațional din Bania Luka unde am câștigat medalia de bronz pentru calitatea produselor. Următorul târg unde am expus a fost Târgul Agriculturii din Bijeljina. Cea mai importantă realizare din Banja Luka este invitația oficială de a participa în calitate de oaspeți la cel de-al 14-lea Târg Economic General din Zenica. Prin participarea la Târgul din Zenica am finalizat cu succes planul nostru de marketing pentru anul 2007.


mai multe detalii